שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
פשטידת ברוקולי( דל קלוריות) PDF הדפסה דוא
מתכונים - פשטידות וקישים



לשומרי משקל: ניתן לאכול חצי פשטידה לא.ערב + ירקות.


רכיבים:


500 גרם ברוקולי קפוא

1 בצל קצוץ

1 ביצה

1 כף כמויונז

2 שקיות אבקת "מרק 10" עוף

3 כפות קמח

תבלינים לפי הטעם


אופן ההכנה:


1. להרתיח את הברוקולי עד שיתרכך קלות , להסיר מהאש ולסנן.

2. להוסיף את הבצל הקצוץ ואת הביצה.

3. לערבב את הכמויונז, אבקת המרק והתבלינים ולהוסיף בהדרגה לתערובת תוך כדי בחישה.

4. לשים בתבנית ולאפות 45 דקות.



חפשו מתכון נוסף: