מתכונים -
פשטידות וקישים
|

לשומרי משקל: ניתן לאכול חצי פשטידה לא.ערב + ירקות.
רכיבים:
500 גרם ברוקולי קפוא
1 בצל קצוץ
1 ביצה
1 כף כמויונז
2 שקיות אבקת "מרק 10" עוף
3 כפות קמח
תבלינים לפי הטעם
אופן ההכנה:
1. להרתיח את הברוקולי עד שיתרכך קלות , להסיר מהאש ולסנן.
2. להוסיף את הבצל הקצוץ ואת הביצה.
3. לערבב את הכמויונז, אבקת המרק והתבלינים ולהוסיף בהדרגה לתערובת תוך כדי בחישה.
4. לשים בתבנית ולאפות 45 דקות.
|
|