רכיבים:
30 מ"ל מליבו 20 מ"ל פרנה ברנקה 40 מ"ל וודקה 100 מ"ל נקטר אננס 30 מ"ל מונין קוקוס אופן ההכנה: 1. משלבים המרכיבים בשייקר על קר. משקשקים היטב ומסננים לכוס קולינס או smoothie. 2. מקשטים עם פלח אננס ודובדבן או 'פלח' קוקוס מקולף.
30 מ"ל מליבו
20 מ"ל פרנה ברנקה
40 מ"ל וודקה
100 מ"ל נקטר אננס
30 מ"ל מונין קוקוס
אופן ההכנה:
1. משלבים המרכיבים בשייקר על קר. משקשקים היטב ומסננים לכוס קולינס או smoothie.
2. מקשטים עם פלח אננס ודובדבן או 'פלח' קוקוס מקולף.