מתכונים -
מזון לתינוקות
|
רכיבים:
1 כוס אפונה קפואה
1 שוק הודו נקבה (ללא עור) או 200 גרם שווארמה הודו חתוכה לקוביות
1 כף שמן
4 כוסות מים
1 שן שום קצוצה
1 כפית מחוקה של סוכר
קורט אבקת קינמון (אפשרות)
1 כפית מרגרינה
אופן ההכנה:
1. מחממים את השמן בסיר, קוצצים את הבצל ומשחימים.
2. מוססיפים את הבשר ומערבבים היטב.
3. מוסיפים את האפונה, את המים ואת שן השום ומביאים לרתיחה.
4. מוסיפים את הסוכר והקינמון ומבשלים על להבה בינונית במשך ½ שעה.
5. במידה ושמים שוק הודו, מפרקים מהעצמות ומעבירים את המרק למעבד המזון. מוסיפים את כפית המרגרינה וטוחנים עד לקבלת מרקם חלק.
|
|