שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
גספאצ'ו קר עם אפרסקים PDF הדפסה דוא
מתכונים - רטבים

רכיבים:

 

3 עגבניות בשלות, קלופות וחצויות

4 אפרסקים רכים, קלופים, מגולענים וחתוכים לקוביות

1 מלפפון ירוק חתוך גס

½ פלפל צהוב, חתוך גס לקוביות

1 בצל סגול קטן, קלוף וחתוך לקוביות קטנות

2 שיני שום, קלופות וחתוכות גס

¼ כוס עלי פטרוזיליה

¼1 כוסות מיץ עגבניות

½ כוס שמן זית

1 כפית סוכר

מלח, פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

 

1. לקערת מעבד המזון מוסיפים את העגבניות, האפרסקים, המלפפון, הבצל, השום, הפלפל, הפטרוזיליה, יוצים פנימה את מיץ העגבניות, את שמן הזית, מתבלים בסוכר, במלח ובפלפל ומעבדים מספר דקות, עד לקבלת מחית חלקה.

2. טועמים ומתקנים תיבול.

3. מאחסנים במקרר למשך שעתיים לפחות.



חפשו מתכון נוסף: