שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
רוטב עגבניות ואורגנו - לפסטה PDF הדפסה דוא
מתכונים - רטבים

רכיבים:

 

2 כפות שמן זית
1 בצל, קצוץ
1 שן שום, כתושה
2 כפיות אורגנו קצוץ דק
500 גרם רסק עגבניות
1-2 כפיות סוכר (לפי הטעם)
½1 כוסות מים
מלח, פלפל שחור

אופן ההכנה:

 

1. מחממים את השמן במחבת עמוקה או בסיר קטן, ומטגנים את הבצל והשום עד להזהבה. מוסיפים את האורגנו, מערבבים ומטגנים עוד כמה שניות.

2. מוסיפים את רסק העגבניות והמים, מתבלים בסוכר, מלח ופלפל שחור (בהתחלה מוסיפים כפית סוכר אחת, טועמים ואם יש צורך - מוסיפים את השניה).   3. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים עוד כ-10 דקות, עד שהרוטב מסמיך.



חפשו מתכון נוסף: