מתכונים -
צמחוני
|
רכיבים:
1 כף שמן 2 כרישות, רק החלק הלבן 1 סלסלת פטריות שמפיניון טריות 1 כוס קינואה 2 כוסות מים 1 כף אבקת מרק ירקות אורגנית או אבקת מרק פטריות מלח, פלפל שחור
אופן ההכנה:
1. חוצים את הכרישות לאורך ופורסים דק. פורסים גם את הפטריות. 2. מחממים את השמן בסיר ומטגנים את הכרישה עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות ומבשלים כ-5-7 דקות, עד שהפטריות רכות. מוסיפים את הקינואה, מערבבים ומבשלים כדקה. מוסיפים את המים, אבקת המרק והתבלינים. מערבבים, מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים עד שהמים נספגים בקינואה.
|
|