מתכונים -
כללי
|
רכיבים:
1 חבילת פתיתים 4 כוסות מים 1 בצל בינוני, קצוץ 8-10 עגבניות שרי, חתוכות לרבעים 1 כף שמן זית 2 גביעים (200 גרם) רסק עגבניות 1 כפית פפריקה מתוקה מלח, לפי הטעם
אופן ההכנה:
1. מחממים את השמן בסיר, ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הפתיתים ומערבבים היטב. מוסיפים את העגבניות, המים, רסק העגבניות ומערבבים היטב.
2. מתבלים בפפריקה מתוקה ובמלח. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עד שהפתיתים רכים ורוב הנוזלים נספגו (אבל לא לגמרי).
|
|