שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
איך מכינים נודלס PDF הדפסה דוא
מתכונים - אוכל אסיאתי

נודלס עם ירקות מוקפצים.

 



רכיבים:

 

1 חבילה (200 גרם) נודלס
1 שקית "לקט תירס גמדי" של סנפרוסט
¼ שקית "לקט סיני" (ניתן להשיג מוקפאים בסופרמרקטים)
4 שיני שום כתושות
¾ כוס מים
2 כפיות קורנפלור
4 כפיות רוטב סויה
4 כפיות סוכר דמררה
2 כפות שמן שומשום

 

להגשה:

 

¼ כוס רוטב סויה (לא חובה)

 

אופן ההכנה:

 

1. מפשירים את לקטי הירקות במיקרוגל במשך כ-6 דקות, עד שהירקות מפשירים אך עדיין נוקשים.
2. מחממים את השמן במחבת גדולה, מוסיפים את הירקות ואת השום ומאדים תוך כדי ערבוב כ-3 דקות.
3. מערבבים בקערית את רוטב הסויה, הסוכר, המים והקורנפלור לעיסה אחידה. יוצקים על הירקות ומבשלים תוך כדי ערבוב כ-3-4 דקות, עד שהרוטב מסמיך. מכבים את האש.
4. מבשלים את הנודלס לפי הוראות היצרן ומסננים. מעבירים לקערה.
5. יוצקים את הירקות על הנודלס ומערבבים היטב. ניתן לתבל ברוטב סויה בנוסף.



חפשו מתכון נוסף: