שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
איך מכינים נודלס עם ירקות PDF הדפסה דוא
מתכונים - אוכל אסיאתי

נודלס עם בצל, פטריות ומנגולד


רכיבים:

 

1 חבילה של נודלס דקים
2 קופסאות שימורים של פטריות חתוכות
1 בצל גדול
4 עלי מנגולד
1 כף שמן שומשום
2-3 כפות רוטב סויה

 

אופן ההכנה:

 

1. מבשלים את הנודלס לפי הוראות היצרן ומסננים.
2. קוצצים את הבצל. מסננים את הפטריות. קוצצים את עלי המנגולד - החלק הירוק בלבד.
3. מחממים את השמן במחבת גדולה, מוסיפים את הירקות ומבשלים עד הזהבה. מוסיפים את הנודלס, מערבבים עם הירקות ומבשלים כמה שניות. יוצקים מעל את רוטב הסויה לפי הטעם, ומערבבים.



חפשו מתכון נוסף: