שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
טופו ופטריות במרינדת זנגביל, תפוז וסויה PDF הדפסה דוא
מתכונים - צמחוני

רכיבים:

 

300 גרם טופו
8-10 פטריות, פרוסות

 

למרינדה:

 


¼ כוס רוטב סויה תוצרת חוץ
מיץ מתפוז אחד
1 כף חומץ תפוחי עץ
2 כפות שמן זית
1 כף שמן סומסום
4 קוביות ג'ינג'ר מגורר קפוא
¼ כפית פפריקה חריפה
1 כפית שמן, לטיגון

 

אופן ההכנה:

 

1. מערבבים את כל חומרי המרינדה בקערה. חותכים את הטופו לקוביות בגודל 3-4 ס"מ. שמים את הקוביות במרינדה למשך שעה או יותר (אפשר למשך הלילה). מסננים את הטופו ושומרים 3-4 כפות מהמרינדה.
2. מחממים את כפית השמן במחבת ומטגנים את הפטריות עד שהן מתחילות להזהיב. מוסיפים את הטופו ואת המרינדה ששמרנו, ומבשלים תוך כדי ערבוב, עד שהמרינדה התאדתה כמעט לגמרי.



חפשו מתכון נוסף: