מתכונים -
צמחוני
|
רכיבים:
300 גרם טופו 8-10 פטריות, פרוסות
למרינדה:
¼ כוס רוטב סויה תוצרת חוץ מיץ מתפוז אחד 1 כף חומץ תפוחי עץ 2 כפות שמן זית 1 כף שמן סומסום 4 קוביות ג'ינג'ר מגורר קפוא ¼ כפית פפריקה חריפה 1 כפית שמן, לטיגון
אופן ההכנה:
1. מערבבים את כל חומרי המרינדה בקערה. חותכים את הטופו לקוביות בגודל 3-4 ס"מ. שמים את הקוביות במרינדה למשך שעה או יותר (אפשר למשך הלילה). מסננים את הטופו ושומרים 3-4 כפות מהמרינדה. 2. מחממים את כפית השמן במחבת ומטגנים את הפטריות עד שהן מתחילות להזהיב. מוסיפים את הטופו ואת המרינדה ששמרנו, ומבשלים תוך כדי ערבוב, עד שהמרינדה התאדתה כמעט לגמרי.
|
|