מתכונים -
אוכל הודי
|
רכיבים:
¼ ק"ג פלפל חריף טרי (יכול להיות מסוגים שונים, אני השתמשתי בפלפל סודניה אדום)
2-3 כפיות כמון
1 כפית כוסברה
3 כפיות זרעי קימל
2-3 כפות מיץ לימון סחוט
½1 כפיות מלח רגיל
2 כוסות מים
200 גרם שיני שום
כ 2 ס"מ שורש זנגוויל
¼ כוס שמן
אופן ההכנה:
1. מנקים את הפלפלים מהגרעינים, חותכים אותם לחתיכות גדולות.
2. קולפים השום וחותכים לרבעים.
3. קולפים את הזנגוויל וחותכים לחתיכות.
4. טוחנים הכול בבלנדר. שומרים בכלי מכוסה
|
|