מתכונים -
ממרחים
|
רכיבים:
½ כוס גרגרי חילבה
1 כוס מים
1 כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור
מיץ מ- ½ - ¼ לימון
אופן ההכנה:
1. משרים את גרגרי החילבה למשך יממה (אם משתמשים באבקה משרים אותה רק 2-3 שעות בלבד).
2. שוטפים את הגרגרים ומכניסים אותם לבלנדר עם המים.
3. מערבלים עד שמתקבלת מחית אחידה.
4. מעבירים לקערה עמוקה ומשהים למשך ½ שעה.
5. מערבבים בכף, בתנועות סיבוביות ומהירות עד שהמחית משנה את צבעה מצהוב ללבן ותופחת פי שניים מהכמות המקורית.
6. מוסיפים את התבלינים ומערבבים (אפשר להוסיף תבלינים מעל לכמות המצויינת).
|
|