שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
ממרח בזיליקום PDF הדפסה דוא
מתכונים - ממרחים



רכיבים:


500 גרם עלי בזיליקום

3 כוסות שמן זית

2 ראשי שום שלמים

1 כף קליפת לימון מגוררת

½ כפית מלח גס


אופן ההכנה:


1. מחממים תנור לטמפרטורה של 220 מעלות.

2. מפזרים את המלח הגס על ראשי השום וקולים למשך 25 דקות.

3. לאחר שראשי השום התרככו, מועכים אותם על מנת להפריד מהם את הקליפה. מכניסים למעבד מזון ביחד עם הבזיליקום, שמן הזית, המלח וקליפת הלימון המגוררת וטוחנים עד לקבלת מרקם אחיד.



חפשו מתכון נוסף: