מתכונים -
ממרחים
|
רכיבים:
10-12 ראשי שום חצויים (עם הקליפה)
5 כוסות שמן זית
2 כפות חומץ בלסמי
¼ כוס עלי זעתר טריים
1 כפית מלח גס
אופן ההכנה:
1. מטגנים את ראשי השום בשמן זית על להבה נמוכה במשך 20 דקות. כאשר השום מבושל, מסירים מהאש ומסננים את השמן לקערה.
2. מועכים את ראשי השום על מנת להפריד את הקליפה מן השום. מכניסים למעבד מזון את מחית השום ו - ½ כוס שמן מהשמן שראשי השום טוגנו בו.
3. מוסיפים את החומץ הבלסמי, מלח גס ואת עלי הזעתר עד שמתקבלת מחית אחידה.
|
|