מתכונים -
רטבים
|
רכיבים:
שמן זית
קישואים
בצל יבש
בזיליקום טרי
קוביות בזיליקום קצוץ או פסטו
בצל ירוק
3 שיני שום קצוץ
עגבניות שרי
יין אדום
אופן ההכנה:
1. קוצצים את הבצל והקישואים.
2. מחממים את הווק, מוסיפים את הבצל מערבבים כדקה. מוסיפים את שמן הזית ולאחר מכן את הקישואים.
3. קוצצים את הבזיליקום הטרי ואת הבצל הירוק.
4. שופכים לווק את השום,מעט מלח,ג'ינג'ר ופלפל שחור.
5. חוצים עגבניות שרי לשניים ומוסיפים לתערובת. מוסיפים את הבצל הירוק ושני סוגי הבזיליקום.
6. טועמים, מתקנים תיבול, מוסיפים מהיין האדום ולבסוף, יוצקים על הפסטה.
|
|