מתכונים -
רטבים
|
רכיבים:
פלפל אחד אדום לא גדול מידי, קלוי וקלוף
2-3 כפיות מיץ לימון
1 כפית רוטב וורצ'סטר
1-2 כפיות רוטב טבסקו – אפשר יותר ואפשר פחות
½ ליטר מיונז סמיך תוצרת בית
2 כפות קטשופ
אופן ההכנה:
1. קוצצים את הפלפל הקלוי דקיקות. מכניסים לבלנדר יחד עם מיץ הלימון ורוטב הוורצ'סטר, וטוחנים עד שמתקבלת עיסה חלקה לחלוטין.
2. מערבבים בקערה את מחית הפלפלים יחד עם הטבסקו, המיונז והקטשופ. בודקים מליחות ומדללים מעט עם מים פושרים אם צריך ומשתמשים.
|
|