שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
רוטב ברביקיו אחר PDF הדפסה דוא
מתכונים - רטבים



רכיבים:


1 בצל קטן חתוך

1 כף חומץ ללא אלכוהול

1 כף סוכר חום רך

1 כף רוטב ווסטשיר

1/3 כוס רוטב עגבניות

2 כפיות שמן


אופן ההכנה:


1. מחממים שמן במחבת קטנה. מניחים בתוכה בצל ומחממים למשך 3 דקות, עד אשר הוא נעשה רך. מוסיפים את שאר החומרים ומרתיחים במשך 3 דקות נוספות.

2. מגישים חם או בטמפרטורת החדר. מגישים עם נתחי בשר צלויים, אומצות, המבורגרים או נקניק.



חפשו מתכון נוסף: