מתכונים -
רטבים
|
רכיבים:
3- 4 בצלי שאלוט חתוכים בקוביות
¾ כוס מיץ לימון
¼ כוס יין לבן
¾ כוס שמנת מתוקה
450 גרם חמאה
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
1. מאדים את קוביות הבצל במעט חמאה עד שהן נהיות שקופות.
2. מוסיפים את מיץ הלימון והיין ומבשלים על להבה בינונית, עד לצמצום הנוזלים לכדי שליש.
3. מוסיפים את השמנת ומבשלים 3-5 דקות נוספות, שוב עד לצמצום הנוזלים לכדי שליש.
4. מוסיפים בהדרגתיות את החמאה ומערבבים עד להמסתה המלאה. מגישים חם.
|
|