מתכונים -
רטבים
|
רכיבים:
1 בצל קצוץ דק
¾ כוס יין אדום
מלח וגרגירי פלפל שחור טריים
30 גרם מרגרינה
2 כפיות סוכר חום
1 כפית קמח מלא
אופן ההכנה:
1. צולים את הבשר במחבת, מסירים מן האש ומכסים באלומיניום על מנת לשמור על החום. מוסיפים מרגרינה ובצל. בוחשים על אש בינונית במשך 5 דקות או עד לקבלת תבשיל רך מאוד. מוסיפים קמח וסוכר.
2. מבשלים במשך דקה. מוסיפים בהדרגה את היין תוך בחישת הרוטב. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש מעט ומבשלים במשך 5 דקות נוספות, או עד שכמות התבשיל פוחתת בחצי.
3. מוסיפים תבלינים לפי הטעם ומגישים.
הצעת הגשה:
מגישים על גבי בשר בקר או פרוסות כבש.
|
|