שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
רוטב בבה גנוש - הודי PDF הדפסה דוא
מתכונים - רטבים

רכיבים:
חציל אחד קלוי מקולף וחתוך
2 כפות טחינה גולמית
מיץ מ-½ לימון
3 כפות שמן זית
2 שיני שום קצוצות
¼ כוס יוגורט רגיל
מלח ופלפל
חופן פטרוזליה קצוצה

 

אופן ההכנה:
1. קולים את החציל בחום של 180 מעלות ל-20 דקות מכל צד, מוציאים מקלפים וחותכים לקוביות.
2. מכניסים את קוביות החציל הקלוי למעבד המזון, מוסיפים את השום והטחינה. את מיץ הלימון, היוגורט, שמן הזית, מלח ופלפל.
3. מעבדים יחד ליצירת ממרח אחיד. אם הוא סמיך מידי ניתן להוסיף מעט מים או שמן זית.
4. מוציאים לצלחת, בוזקים מעל מעט פטרוזליה.



חפשו מתכון נוסף: