שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
איך מכינים סלסה PDF הדפסה דוא
מתכונים - רטבים

רוטב סלסה קר.


רכיבים:


1 קילו עגבניות

2 בצלים בינוניים

פלפל חריף ירוק 

¾ שום כתוש קפוא

כוס שמן זית

¼ כוס מיץ לימון

כפית מלח

¼ חבילת כוסברה


אופן ההכנה:


1. לטחון יחד את העגבניות (עם הקליפה), הבצל והפלפל החריף, להוסיף שום, שמן זית, מיץ לימון ומלח

2. לטחון עוד קצת בבלנדר עד לקבלת תערובת אחידה.

3. קוצצים את הכוסברה ומוסיפים לתערובת.



חפשו מתכון נוסף: