מתכונים -
רטבים
|

רכיבים:
1 ק"ג עגבניות בשלות חתוכות גס
1-2 בצלים, קצוצים גס
1-2 גזרים, קצוצים גס
1 גבעולי סלרי + ½ ראש סלרי, קצוצים גס
צרור עשבי תיבול
3 שיני שום, חצויות
מלח ופלפל שחור, טחון טרי
אופן ההכנה:
1. מניחים את כל החומרים בסיר גדול עם תחתית עבה ומבשלים כחצי שעה מעל להבה בינונית עם מכסה.
2. מנמיכים את הלהבה, מכסים חלקית לאידוי הנוזלים ומבשלים עוד שעה-שעה וחצי
3. מעבירים לבלנדר/מג'ימיקס וטוחנים לתערובת חלקה. מסננים כדי להיפטר מגרעינים וקליפות.
|
|