מתכונים -
רטבים
|
רכיבים:
2 כוסות עלי בזיליקום טריים
3-2 שיני שום מעוכות
100 גרם פרמז'ן מגוררת
2 כפות צנוברים
½ כוס שמן זית
מלח ופלפל שחור טחון טרי
50 גרם חמאה או ¼ כוס שמנת מתוקה
אופן ההכנה:
1. מעבדים במג'ימי'ס את הבזיליקום עם שום, גבינה וצנוברים.
2. מוסיפים שמן זית עד למרקם הרצוי ומתבלים במלח, פלפל וקליפת לימון.
3. מבשלים פסטה במי מלח רותחים. מסננים, שומרים 1/3 כוס ממי הבישול ומחזירים אותם לסיר.
4. מערבבים את החמאה (או השמנת) עם המים שבסיר ומוסיפים את הפסטה המבושלת.
5. מוסיפים את הפסטו ומערבבים לציפוי אחיד, כך שהפסטה תיצבע בירוק.
|
|