מתכונים -
דגים ופירות ים
|

רכיבים:
קערת שרימפס ענקיים נקיים עם זנב שתי כפות שמן זית מיץ משני לימוני ליים קוסברה קצוצה ¼ כוס חלב קוקוס פלפל צ'פוטלה קצוץ קופסת שימורי שעועית שחורה שום קצוץ
אופן ההכנה:
1. שמים את השרימפס הנקיים בקערה ובוזקים מעל שמן זית ואת מיץ הלימונים. 2. קוצצים קוסברה ומפזרים מעל. מוסיפים מלח ופלפל ומערבבים. משהים במרינדה כשעה. 3. מניחים את השרימפסים על הגריל וצולים כ- דקה כל צד. 4. קוצצים כף קוסברה ומוסיפים לחלב הקוקוס, מוסיפים מעט מיץ לימון מלח ופלפל. *מוסיפים מפלפל הצ'פוטלה לפי טעמכם. 5. מוציאים את השעועית מהקופסא ושוטפים. מערבבים בסיר על האש עם שום קוסברה מלח ופלפל לכמה דקות. מניחים על הצלחת. 6. מוציאים את השרימפסים מהגריל ומניחים לצד השעועית. מפזרים מעל את הרוטב, מעט לימון ומגישים עם עיטור קוסברה.
* - פלפל הצ'פוטלה חריף מאוד, יש להזהר בהוספתו לתבשיל כפי שמצויין בסעיף 4
|
|