מתכונים -
צמחוני
|
רכיבים: 6 תפוחי אדמה מבושלים בקליפתם ¼ כוס שמן כף גרגירי כמון כף גרגירי חרדל צהובים כף שומשום מלח ½ כפית צ`ילי טחון 2 כפות מיץ לימון
אופן ההכנה: 1. מצננים לגמרי את תפוחי האדמה לאחר הבישול. קולפים וחותכים לקוביות. 2. מחממים במחבת כבדה את השמן, מוסיפים גרגירי כמון, חרדל ושומשום ומטגנים כ-½ דקה. 3. מוסיפים תפוחי אדמה ומטגנים תוך ערבוב עדין עד שיזהיבו. 4. מוסיפים מלח, צ`ילי ולימון ומטגנים 4 דקות נוספות.
|
|