שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
תפוחי אדמה בשומשום PDF הדפסה דוא
מתכונים - צמחוני


רכיבים:

6 תפוחי אדמה מבושלים בקליפתם
¼ כוס שמן
כף גרגירי כמון
כף גרגירי חרדל צהובים
כף שומשום
מלח
½ כפית צ`ילי טחון
2 כפות מיץ לימון

 

אופן ההכנה:
1. מצננים לגמרי את תפוחי האדמה לאחר הבישול. קולפים וחותכים לקוביות.
2. מחממים במחבת כבדה את השמן, מוסיפים גרגירי כמון, חרדל ושומשום ומטגנים כ-½ דקה.
3. מוסיפים תפוחי אדמה ומטגנים תוך ערבוב עדין עד שיזהיבו.
4. מוסיפים מלח, צ`ילי ולימון ומטגנים 4 דקות נוספות.



חפשו מתכון נוסף: