מתכונים -
דגים ופירות ים
|
רכיבים:
4 דגי לברק במשקל 500 גר' כל אחד, מפולטים ½ ק"ג צדפות ½ 1 כוס יין לבן יבש 1 כוס חלב קוקוס 3 כפיות סוכר חום 2 כפיות צ'ילי עשבי תיבול מלח פלפל שמן
אופן ההכנה:
1. לרוטב: מוזגים למחבת את היין, מוסיפים את הצדפות, עשבי התיבול, מלח ופלפל לפי הטעם ומביאים לרתיחה - 5 דק'. 2.מוסיפים את חלב הקוקוס ומביאים לרתיחה נוספתו צמצום הרוטב - 5 דק'. מוסיפים את הצ'ילי והסוכר ומביאים לרתיחה - דקה. במשך כל בישול הרוטב יש לנער את המחבת. 3. הכנת הדגים: משמנים מעט מחבת גדולה ומטגנים את הדגים טיגון קל (2 - 3 דק' מכל צד) קודם את הבטן ואח"כ את הגב.
|
|