שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
פשטידת ברוקולי וירקות PDF הדפסה דוא
מתכונים - פשטידות וקישים



רכיבים:


3 כפות שמן
3 בצלים קצוצים
שקית (900 גרם) תערובת ירקות וברוקולי קפוא
3 שיני שום כתוש
מלח ופלפל
כף אבקת מרק פטריות
כוס קמח תופח
6 ביצים
½ מיכל שמנת מתוקה (אפשר פרווה)
כף מיונז

 

אופן ההכנה:


1. מזהיבים את הבצלים במחבת גדולה כמה דקות עד שהם רכים ושחומים. מוסיפים ירקות ושום וממשיכים לבשל 10 דקות. מתבלים את הירקות במלח, פלפל ואבקת מרק פטריות.
2. בקערה מערבבים קמח, ביצים, שמנת ומיונז. מוסיפים ירקות ומערבבים היטב.
3. משמנים את התבניות וממלאים בתערובת. אופים בתנור שחומם מראש ל 180 במשך כ - 45 דקות, עד שהמאפים שחומים והפשטידה יציבה. פורסים ומגישים ואפשר גם להקפיא.



חפשו מתכון נוסף: