שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
ניוקי אספרגוס ופיטריות PDF הדפסה דוא
מתכונים - פסטה

רכיבים:


600 גרם תפוחי אדמה

200 גרם קמח פסטה

2 חלמונים

1 חבילת אספרגוס חתוך

1 ק"ג מלח גס

1 חבילת פטריות שמפניון או פטריות פורטבלו

100 מ"ל שמן זית

מלח ים

פלפל שחור גרוס עדין


אופן ההכנה:


1. לחמם מראש תנור ל 200 מעלות.

2. מסדרים את תפוחי האדמה בקליפתם בתבנית על מצע מלח גס. מכניסים את התבנית לתנור לשעתיים.

3. כאשר תפוחי האדמה מגיעים לריכוך מלא, מרוקנים את תפוחי האדמה מתוכנם ומעבירים לקערה דרך מסננת בעלת חורים גדולים, או מועכים בממחה (מועך פירה).

4. מוסיפים את הקמח, החלמון והמלח, ולשים הכל עד לקבלת בצק אחיד. מגלגלים ל"נחשים" של בצק.

5. מחלקים את הבצק לקוביות של סנטימטר כל אחת בעזרת סכין.

6. מבשלים את הניוקי בסיר עם מים רותחים וכף מלח עד שהניוקי צפים.

7. מטגנים את הפטריות, מוסיפים את האספרגוס והניוקי ומערבבים.

8. מניחים בצלחת קעורה חופן נאה של הניוקי עם מספר נצרי אספרגוס ופטריות ומעטרים בעירית גינה.



חפשו מתכון נוסף: