שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
ספגטי עם פטריות ובצל PDF הדפסה דוא
מתכונים - פסטה



רכיבים:


חבילה פסטה ספגטי

4 בצלים ירוקים

300 גרם פטריות שמפיניון

½ כוס אפונה

¼ כוס שמן זית

½ כפית מלח


אופן ההכנה:


1. מחממים במחבת את שמן הזית ומוסיפים לו את הפטריות.

2. כאשר הפטריות משנות את צבען, ממליחים ומוסיפים את הבצל הירוק קצוץ.

3. מורידים מהאש, שופכים על הפסטה שבושלה זה עתה, מוסיפים את האפונה שהופשרה קודם לכן.

4. מערבבים היטב ומגישים חם.



חפשו מתכון נוסף: