שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
ספגטי עם פסטרמה ויין לבן PDF הדפסה דוא
מתכונים - פסטה



רכיבים:


300 גרם פסטרמה, חזיר או הודו

2 שיני שום

1 חבילה ספגטי

¼ כוס יין לבן

¼ חבילה חמאה או ¼ כוס שמן זית

מלח ופלפל שחור


אופן ההכנה:


1. חותכים את הפסטרמה לרצועות רחבות למדי.

2. מועכים את השום ומטגנים אותו בחמאה עד שהוא מתחיל לשנות את צבעו.

3. מוסיפים למחבת את הפסטרמה ומטגנים על אש קטנה כ-2 עד 3 דקות.

4. מוציאים את הפסטרמה, משאירים את הנוזלים במחבת ומוסיפים את היין.

5. מגדילים את האש ומבשלים עד שכמות הנוזלים מצטמצמת ל-50%.

6. מחזירים למחבת את הפסטרמה, ממליחים ומפלפלים , בוחשים ומורידים מהאש.

7. מבשלים את הפסטה עד שהיא אל דנטה.

8. אם הרוטב סמיך מדי, מוציאים מסיר הפסטה ¼ כוס ממי הבישול ומוסיפים לרוטב.

9. שופכים על הפסטה את הרוטב, מערבבים היטב ומגישים מייד.



חפשו מתכון נוסף: