שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
פטוצ'יני עם כרובית ופלפלים PDF הדפסה דוא
מתכונים - פסטה



רכיבים:


300 גרם פטוצ'יני (פסטה מאורכת אך שטוחה)

½ כרובית

2 פלפלים אדומים

¼ כוס שמן זית

2 כפות שום כתוש

½ כוס עלי בזיליקום קצוצים דק

כף מיץ לימון

30 גרם צנוברים

מלח ופלפל לפי הטעם


אופן ההכנה:


1. מבשלים את הפסטה.

2. בינתיים מחלקים את הכרובים לפרחים קטנים ואת הפלפלים פורסים לרצועות דקות.

3. מטגנים את הכרובית ואת הפלפלים בשמן עד להשחמתם.

4. לקראת סוף הטיגון מוסיפים את הבזיליקום ואת השום, מוסיפים מיץ לימון, מלח ופלפל.

5. מסננים את הפסטה ומעבירים לקערה גדולה. מוסיפים לקערה את הירקות המטוגנים, מוסיפים את הצנוברים מערבבים.

6. משפרים תיבול בהתאם לצורך, ומגישים חם.



חפשו מתכון נוסף: