שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
איך מכינים רוטב לפסטה PDF הדפסה דוא
מתכונים - פסטה

פסטה עם פטריות ושמנת.



רכיבים:


500 גר' ספגטי

סלסלת פטריות פורטבלו

סלסלת פטריות שמפיניון

מיכל שמנת מתוקה

30 גר' גבינת פרמיז'אן מגוררת דק

שן שום לא קלופה

½ כוס פטרוזיליה קצוצה

½ כוס בזיליקום קצוץ

שמן זית

מלח ופלפל לפי הטעם


אופן ההכנה:


1. שוטפים ומייבשים את הפטריות, וקוצצים אותן קציצה גסה. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.

2. מחממים במחבת את שמן הזית ומטגנים בתוכו את הפלפל והשום.

3. כשהשום מזהיב מרחיקים את השניים מהשמן, ומכניסים פנימה את הפטריות ועשבי התיבול. ממליחים ומפלפלים.

4. ממשיכים לטגן את הפטריות עד שהן מתחילות להפריש נוזלים.

5. יוצקים פנימה את השמנת ומבשלים על אש קטנה תוך כדי בחישה במשך 3 דקות. מסננים את הפסטה מבלי לנער ומעבירים אותה לקערה.

6. יוצקים את הרוטב, מוסיפים פנימה את גבינת הפרמז'ן ומערבבים היטב. מגישים מיד.



חפשו מתכון נוסף: