מתכונים -
סלטים
|
רכיבים:
2 חציל בלאדי 4 עגבניות בינוניות 4 בצלים קטנים 2 גמבות 3-4 פלפלים חריפים 8 שיני שום שלמות וקלופות ½ + ¼ כוס שמן זית 1 כפית כמון ½ כף פלפל שחור גרוס 1 כפית זרעי קימל גרוסים מלח
אופן ההכנה:
1. קולים היטב את כל הירקות על להבה גלויה או על גריל פחמים. מסירים את הקליפה ומנקים מזרעים. קוצצים גס בעזרת סכין גדולה ומעבירים לקערה. 2. מטגנים את שיני השום בשמן הזית עד להזהבה. מורידים מהאש ויוצקים לתוך הקערה עם הירקות הקצוצים. 3. מוסיפים את התבלינים, מערבבים ומגישים.
|
|