שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
איך מכינים ליקר קפה PDF הדפסה דוא
מתכונים - קוקטיילים ומשקאות

רכיבים:


כוס מרטיני מצוננת

שייקר מלא בקרח

מנת אספרסו (60 מ"ל)

מנת פטרון קפה

10 מ"ל אמרטו

שמנת מתוקה 38%

3 פולי קפה


אופן ההכנה:


1. ממלאים שייקר בקרח ומוזגים לתוכו את האספרסו, הפטרון קפה והאמרטו. מנערים.

2. מוזגים את תכולת השייקר (ללא הקרח) לכוס המרטיני המצוננת, מעטרים את הכוס בשכבה של שמנת ובפולי קפה ומגישים.



חפשו מתכון נוסף: