שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
איך מכינים זיתים ירוקים PDF הדפסה דוא
מתכונים - בשר

רכיבים:


5 כרעיים עוף

שמן זית

 

לרוטב:


4 בצלים קצוצים דק

5 - 6 שיני שום קצוצות

קופסת רסק עגבניות גדולה

תבלינים: מלח, פלפל אדום, חומץ, כמון, סוכר

זיתים ירוקים פרוסים לטבעות

 

אופן ההכנה:


1. מטגנים 5 כרעיים של עוף, בשמן זית, משני הצדדים (זהירות זה משפריץ), שמים בתבנית אפיה.

2. מטגנים את הבצל בשמן זית להזהבה, מוסיפים את השום להזהר שלא ישרף.

3. מוסיפים רסק עגבניות, מרתיחים, מתבלים ובסוף מוסיפים את הזיתים, מבשלים כ-10 דקות.

4. יוצקים את הרוטב על העוף שבתבנית, מכסים בנייר כסף, אופים בחום של 200 מעלות שעתיים, מסירים הנייר ואופים עוד חצי שעה.

 

 

 



חפשו מתכון נוסף: