פיצה נאפולי.
הצעת הגשה
רכיבים:
500 ג' קמח
2 כפות גדושות סוכר
1-¾ כוס מים פושרים
כף שמרים יבשים
2 כפיות מלח שטוחות
50 ג' חמאה מומסת
1 חלמון
1 ביצה שלמה
1 כף אבקת חלב (אפשר לוותר)
רוטב עגבניות:
2 קופסאות רסק עגבניות
2 כפיות גדושות שום
2 כפות שמן זית
¼ כפית סוכר
אופן ההכנה:
1. להעביר את המים לקערה להוסיף כף סוכר ואת השמרים, לתת לשמרים כמה דקות לתסוס.
2. לשים במיקסר קמח , סוכר (פחות הכף שהשתמשנו), חמאה, חלמון, ביצה, אבקת חלב , מלח , תערובת השמרים, עד לקבלת בצק גמיש.
3. להתפיח עד שמכפיל את הנפח.
4. לרדד לעלה דק (מה שמעדיפים),לחתוך למלבנים/עגול.
5. למרוח רוטב עגבניות על כל מלבן, לפזר זיתים פרוסים או כל תוספת שאוהבים, לפזר פתיתי גבינה צהובה.
6. להניח בתבנית על נייר אפיה. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, 15-20 דקות.
|