מתכונים -
מאכלים לפסח
|
הצעת הגשה.
רכיבים:
1 כוס מים
100 גר' בצל קצוץ מטוגן ומוזהב קלות
5 כפות שמן מטיגון הבצל
1 כפית מלח
פלפל
אבקת מרק
150 גר' קמח מצה
4 ביצים
אופן ההכנה:
1. שמים בסיר מים, בצל, שמן, מלח, תבלינים uמביאים לרתיחה. ממשיכים להרתיח דקה אחת ומורידים מהאש.
2. מוסיפים קמח מצה, מוסיפים את הביצים (אחת – אחת), תוך כדי ערבוב מהיר.
3. משהים במקרר לפחות שעה.
4. צרים עיגלים בגודל גולה, מבשלים בציר מרק כ- 20 דקות.
|
|