שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
קניידלך לפסח PDF הדפסה דוא
מתכונים - מאכלים לפסח

הצעת הגשה.


רכיבים:


1 כוס מים

100 גר' בצל קצוץ מטוגן ומוזהב קלות

5 כפות שמן מטיגון הבצל

1 כפית מלח

פלפל

אבקת מרק

150 גר' קמח מצה

4 ביצים


אופן ההכנה:


1. שמים בסיר מים, בצל, שמן, מלח, תבלינים uמביאים לרתיחה. ממשיכים להרתיח דקה אחת ומורידים מהאש.

2. מוסיפים קמח מצה, מוסיפים את הביצים (אחת – אחת), תוך כדי ערבוב מהיר.

3. משהים במקרר לפחות שעה.

4. צרים עיגלים בגודל גולה, מבשלים בציר מרק כ- 20 דקות.



חפשו מתכון נוסף: