הרשמה
מתכונים
כללי
סוגי בשר
מתכוני בשר
אוכל טבעוני
צמחוני
מתכונים לסלטים
מרקים
דגים ופירות ים
פשטידות וקישים
אוכל אסייתי
אוכל הודי
פסטות ואוכל איטלקי
מתכונים דלי קלוריות
דברי מאפה
מטוגנים ופסטלים
מאכלי חגים
מתכונים לחנוכה
מתכונים לשבועות / חלבי
מתכונים לפורים
מתכונים לפסח
מתכונים לראש השנה
מתכונים למנות אחרונות ולקינוחים
מתכונים לעוגות
מתכונים לעוגיות
מליות
מתכונים לממרחים
מתכונים לרטבים
מתכונים לסנדוויצ'ים
קוקטיילים ומשקאות
קפה ומשקאות חמים
מזון לתינוקות
מתכונים מיוחדים לחולי צליאק
מילון מונחים קולינרי
פטנטים וטיפים לבישול ואפייה
פולי קפה
צבטניות (Csipetke)
מתכונים
-
כללי
רכיבים:
100 גרם קמח
1 ביצה
אופן ההכנה:
מערבבים קמח וביצה לבצק דביק וקשה.
בעזרת ידיים מקומחות, צובטים פיסות קטנות ממנו ומשליכים אותן לתוך סיר התבשיל הרותח. מערבבים. מגישים חם.
חפשו מתכון נוסף:
מתכונים
|
אודותינו
© כל הזכויות שמורות למשפחת פריד.
צור קשר
XHTML
CSS