שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
מרק בורשט PDF הדפסה דוא
מתכונים - מרקים


הצעת הגשה.


רכיבים:


1 גזר מגורד בפומפיה גסה

1 בצל גדול קצוץ

1 תפוח אדמה חתוך לקוביות

1 קישוא חתוך לקוביות

1 פלפל אדום קצוץ

1 סלק מבושל ומגורד בפומפיה גסה

¼ כרוב חתוך לרצועות

1 קופסת שימורי שעועית לבנה ברסק עגבניות

1 כף סוכר

1 כף אבקת מרק עוף

1 כפית מלח לימון

פטרוזיליה קצוצה

שמן זית לטיגון

מלח לפי הטעם


אופן ההכנה:


1. במחבת מטגנים בשמן זית את הבצל והגזר.

2. לסיר גדול מכניסים את תפוח האדמה, את הקישוא, את הפלפל ואת הכרוב. מוסיפים מים עד כיסוי הירקות + 2 כוסות ומביאים לרתיחה.

3. מוסיפים את הבצל והגזר המטוגנים והשעועית עם הרסק +כף סוכר,מלח ,מלח לימון ואבקת מרק עוף.

4. מביאים שוב לרתיחה ומוסיפים את הסלק המגורד, מבשלים כ - 30 דקות.

5. 2 דקות לפני סיום מוסיפים את הפטרוזיליה. במהלך הבישול ליבדוק אם יש צורך להוסיף עוד מים.


המלצה:


על כל קערת מרק יש להוסיף כף גדושה של שמנת חמוצה.



חפשו מתכון נוסף: