שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
מרק פירה PDF הדפסה דוא
מתכונים - מרקים



רכיבים:


1 כוס עדשים אדומות

1 בצל

2 גזרים בגודל בינוני

1 בטטה בינונית-גדולה

2 עלי דפנה


אופן ההכנה:


1. שוטפים את העדשים במים ומסננים. שמים בסיר ומוסיפים כ-2 ליטר מים קרים. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. (יש להוריד את הקצף שנוצר מרתיחת העדשים).

2. חותכים את הבצל, הגזרים והבטטה לחתיכות קטנות ומוסיפים אותם לסיר. מוסיפים 2 עלי דפנה, מלח ופלפל לפי הטעם, ½ כפית פפריקה מתוקה.

3. לאחר שהירקות מתרככים, מכבים את אש. נותנים למרק להתקרר מעט ומוציאים את עלי הדפנה.

4. לוקחים בלנדר ידני (מוט) וטוחנים את הירקות והעדשים עד שמתקבל פירה נוזלי בעל מרקם אחיד. מומלץ להגיש עם שמנת ומעט שמיר טרי



חפשו מתכון נוסף: