שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
מרק צוענים PDF הדפסה דוא
מתכונים - מרקים

רכיבים:


1 לחם כפרי מלא ויבש

2 ליטר מרק בקר צח

1 כוס גבינת פרמזן מגוררת

½1 כוסות גבינה הולנדית מגוררת

קורט פלפל לבן גרוס

3 כפות עלי תימין קצוץ דק

מלח


אופן ההכנה:


1. פורסים את הלחם לפרוסות עבות. מחממים תנור לטמפרטורה של 240 מעלות. עד שהתנור יתחמם, מניחים את הפרוסות בתחתית סיר עבה (כך שיכסו את הקרקעית).

2. מפזרים על הפרוסות מעט גבינה ותימין, מניחים שכבת פרוסות נוספת על שכבת הגבינה והתימין ועליהם מוסיפים עוד גבינה ותימין. (סה"כ 3 שכבות של פרוסות לחם ו-3 שכבות של גבינה ותימין).

3. מחממים את מרק הבשר ויוצקים לסיר שהכנו (זה עם הלחם , הגבינה והתימין).

4. מפזרים מלח ופלפל לבן, מכניסים את הסיר (ללא מכסה) לתנור למשך 25 דקות.



חפשו מתכון נוסף: