שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
מרק רגל של סבתא מרגלית PDF הדפסה דוא
מתכונים - מרקים



רכיבים:


1 ק"ג רגל עגל

1 בצל גדול קלוף וקצוץ

4 שיני שום קלופות

1 זר כוסברה

1 כף שטוחה חוויאג' למרק

1 כפית מלח

1 כפית סוכר

¼ כפית כמון

1 כף אבקת מרק בשר

2 כפות רסק עגבניות

4-5 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות


אופן ההכנה:


1. מבשלים את הבשר בסיר גדול עם מים במשך כחצי שעה. מסירים את הקצף ומוסיפים את הבצל, השום, הכוסברה, החוויאג', המלח, הסוכר, הכמון, אבקת המרק ורסק העגבניות.

2. מבשלים הכל כארבע שעות וחצי עד שהרגל מתרככת.

3. שעה לפני תום הבישול מוסיפים את תפוחי האדמה.



חפשו מתכון נוסף: