שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
מרק שעועית צהובה בסגנון הונגרי PDF הדפסה דוא
מתכונים - מרקים

רכיבים:


½ ק"ג שעועית צהובה חתוכה לפיסות בגודל ½1 ס"מ

2 כפות חמאה

3 כפות קמח

מלח

שמנת חמוצה

חומץ

צרור פטרוזיליה קצוצה

מים


אופן ההכנה:


1. מכסים את השעועית במים ומבשלים עד שהיא מתרככת. ממליחים.

2. מכינים רביכה: מטגנים הקמח קלות בחמאה. מוסיפים תוך כדי ערבוב מתמיד לשעועית. מבשלים כ-10 דקות נוספות.

3. מתבלים את המרק בפטרוזיליה ובמעט חומץ לפי הטעם. מגישים עם שמנת חמוצה וחומץ.



חפשו מתכון נוסף: