מתכונים -
סנדוויצ'ים
|
רכיבים:
1 שן שום גדולה
1 כוס עלי בזיליקום
¼ כוס צנוברים או אגוזי מלך
¼ כוס פרמזן מגורר (לא חובה)
¼ כוס זיתי קלמטה מגולענים
¼ כוס שמן זית
ג'בטה או בגט
250 גרם חזה עוף מעושן, פרוס דק 75
גרם עגבניות מיובשות (לא בשמן), שרויות ½ שעה במים חמים וסחוטות היטב
צרור רוקולה שטוף ויבש
אופן ההכנה:
1. במעבד מזון מניחים את כל חומרי הפסטו למעט השמן.
2. מעבדים למחית ומוסיפים את השמן בזרם דק, תוך כדי עיבוד (אפשר גם פסטו גס יותר: מוסיפים את הזיתים קצוצים לפסטו המוכן).
3. חוצים את הלחם, מורחים פסטו ומסדרים בשכבות של עוף מעושן, עגבניות ורוקולה.
|
|