מתכונים -
פשטידות וקישים
|
רכיבים:
500 גר' אטריות (בצורת צינורות)
לתערובת:
2 גביעים שמנת חמוצה
1 קוטג'
3 ביצים
1 כף שטוחה מלח
מעט פפריקה חריפה
פטרוזיליה קצוצה או בצל ירוק קצוץ
אופן ההכנה:
1. מבשלים את האטריות ומסננים אותן.
2. מערבבים יחד את כל חומרי התערובת.
3. מוסיפים לתערובת החומרים את האטריות, יוצקים את התערובת לתבנית מלבנית 20 X 30 ואופים כחצי שעה בחום בינוני-גבוה.
4. מקררים מעט וחותכים. הערה: להשבחת הפשטידה כדאי להוסיף לתערובת גביע יוגורט.
|
|