שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
פשטידת אספרגוס ושקדים PDF הדפסה דוא
מתכונים - פשטידות וקישים



רכיבים:


2 קופסאות אספרגוס עבה

100 גר' שקדים קלופים

פפריקה מתוקה מעורבת בחריפה


לתחתית הבצק:


1 חבילה מרגרינה

1 חבילה קמח תופח

1 מיכל שמנת חמוצה


למילוי:


250 גרם גבינה צהובה מגוררת

ספל מיונז

2 כפות מיץ לימון


אופן ההכנה:


1. לשים את החומרים עד לקבלת בצק. לשטח בתבנית עגולה.

2. לאפות כעשר דקות. בתבנית עגולה (26).

3. לבחוש את חומרי המילוי לעיסה ולמזוג על הבצק האפוי.

4. לסנן את קופסאות האספרגוס ולחתוך את האספרגוס לאורכו. להניח על מילוי הגבינה מנקודת המרכז כלפי חוץ.

5. לפזר מעל האספרגוס את השקדים הקלופים והפפריקה.

6. לאפות 40 דקות בחום בינוני של 180 מעלות.



חפשו מתכון נוסף: