מתכונים -
פשטידות וקישים
|
רכיבים:
1 ק"ג פיטריות שמפיניון טריות
½ כוס בצל ירוק פרוס דק
250 CC שמנת מתוקה
200 גרם גבינת שמנת
5 ביצים
1 שקית אבקת אפיה
2 כפיות אבקת מרק פטריות
50 גרם חמאה
½ כוס חלב
אופן ההכנה:
1. לחתוך את הפטריות לפרוסות דקות.
2. לחמם מעט את החלב ולהוסיף את אבקת המרק,עד להמסה.
3. לשמן בעזרת החמאה תבנית עגולה 26".
4. לערבב בקערה גדולה את כל החומרים: הגבינות, הפטריות, הביצים, אבקת האפייה, הבצל הירוק ותערובת החלב ולצקת את המסה לתוך התבנית.
5. לאפות למשך כ-45 דקות בחום של 160 מעלות.
|
|