מתכונים -
פשטידות וקישים
|

רכיבים:
1 קוטג'
1 גבינה לבנה 9%
1 גביע שמנת חמוצה
200 גר' גבינה צהובה מגוררת
5 כפות קמח
2 כפיות פירורי לחם
3 ביצים
מלח ופלפל לפי הטעם
40 גר' חמאה
2 כפות מיונז
1 בצל
1 קופסת פטריות (שימורים)
1 קופסה קטנה גרעיני תירס (שימורים – לסנן)
1 כף אבקת מרק פטריות
אופן ההכנה:
1. מטגנים את הבצל עד להזהבה ועם עוד 40 גרם חמאה. משך הטיגון 8 דקות (לערך).
2. מוסיפים את הפטריות ומקפיצים עוד 4 דקות. מוסיפים קורט מלח וקורט פלפל, לאחר מכן מצננים את הפטריות והבצל במשך 5 דקות.
3. לוקחים את כל המצרכים ומערבבים בקערה. מוסיפים את הפטריות עם הבצל והתירס המסונן.
4. משמנים תבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 150 מעלות. אופים במשך 45 דקות.
5. לכבות את התנור ולהשאיר את הפשטידה לעוד 10 דקות.
|
|