מתכונים -
פשטידות וקישים
|
![](/images/matkonim/images/sirim_spinach%20pie.jpg)
רכיבים:
1 ק"ג עלי תרד טריים ושטופים
250 גר' גבינה לבנה 5%
100 גר' גבינה צהובה מגוררת
3 כפות קמח
3 ביצים
2 כפות אבקת מרק פטריות
מלח, פלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
1. מבשלים את התרד בסיר עד שהוא מתרכך מעט ומסננים את המים.
2. מעבירים את העלים לקערה, מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים היטב.
3. משמנים תבנית עמוקה ( רצוי פיירקס) ויוצקים לתוכה את התערובת.
4. אופים בטמפרטורה של 180 מעלות למשך 45 דקות או עד שהפשטידה מזהיבה.
|
|