מתכונים -
צמחוני
|
הכמויות מיועדות להכנת 6 מנות.
רכיבים:
3 כוסות אורז שטוף
4 כוסות מים
½ כוס שמן
¾ כף מלח
1 כפית כורכום
100 גרם רסק עגבניות
אופן ההכנה:
1. בסיר שמתאים לבישול משולב (גם על אש וגם בתנור) מביאים לרתיחה את כל המרכיבים, מלבד האורז.
2. מוסיפים את האורז ומבשלים מספר דקות עד שהנוזלים בגובה האורז.
3. מכסים את הסיר ואופים חצי שעה בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות.
4. משאירים את הסיר בתנור עד להגשה. המלצה: מומלץ לפזר מעל האורז שקדים קצוצים וצימוקים מטוגנים.
ניתן להגיש עם שעועית ירוקה ברוטב או עם קציצות בשר ברוטב.
|
|